diumenge, 22 de gener de 2012

LA JORNADA REIVINDICATIVA A BTV!!!


www.btvnoticies.cat

Unes 200 persones han demanat aquest matí que s'aturi l'entrada de la gestió privada a l'ensenyament públic. La jornada en defensa de l'educació pública ha estat organitzada per l'Assemblea Groga, que reclama que la Generalitat augmenti la inversió en educació pública des del 3,4% al 6% del PIB i que aturi les retallades en ensenyament.

L’acte l’ha organitzat l’Assemblea Groga, un moviment que vol crear debat i reflexionar sobre la situació de l’ensenyament públic català. Els participants han dit que volen aturar l’entrada de la gestió privada a l’ensenyament públic i reclamen una educació inclusiva i no segregadora. A més, els professors alerten del perill de les retallades, ja que diuen que el sistema educatiu és cada cop més precari.

L’Assemblea Groga és un lloc per a la reflexió, la formació i un espai de lluita per un ensenyament públic de qualitat. Pretén que la formació pública eduqui persones crítiques, participatives, responsables, actives i compromeses en la construcció d’una societat justa i solidària

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada